MUUT HOIDOT KASVOILLE

 

RADIOFREKVENSSI eli RF-hoito

Uskomattoman hyviä hoitotuloksia! 

Caretech RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti KASVOILLE JA VARTALOLLE. 

Radiofrekvenssihoito on tehokas SILMÄNYMPÄRYSALUEEN kiinteyttäjä.  Se vaikuttaa tehokkaasti RYPPYIHIN SILMIEN SIVULLA (harakanvarpaat) ja ALAPUOLELLA, sekä SILMÄPUSSEIHIN.  Muita hoitoalueita ovat NASOLABIAALIPOIMUT, HAMSTERIPUSSIT, HUULIRYPYT, ROIKKUVA KAULAN IHO, KAULAN ALUEEN RYPYT JA IHON KIINTEYTYS.

Radiofrekvenssihoito on turvallista.  Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.  Radiofrekvenssihoidon etu on se, että KIRURGISIA HOITOJA VOIDAAN SIIRTÄÄ kauemmaksi tulevaisuuteen.  Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, mikä lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.  RF lisää ihon kollageenin muodostusta, mikä on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja.  Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu.  Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.  Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho.  Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, minkä seurauksena PIENET RYPYT JA POIMUT HÄVIÄVÄT.

Multipolaarinen RF, mikä toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä kerralla.  Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely ja kivutonta ja miellyttävää.

Kasvot 70,-
Kasvot 5 x sarjahoito 300,-
Kasvot + kaula + decollete 90,-
Kasvot + kaula + decollete 5 x sarjahoito 365,-
Kaula 40,-
Kaula 5 x sarjahoito 175,-
Huulirypyt 40,-
Huulirypyt 5 x sarjahoito 190,-
Huulirypyt 10 x sarjahoito 370,-
Silmänympärysiho (rypyt silmien alapuolella ja sivuilla, silmäpussit) 50,-
Silmänympärysiho 5 x sarjahoito 225,-

 

 V-CARBON

ANTI-AGE-KUORINTA

Ainutlaatuinen aktiivihiiltä ja happoja (manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa sisältävä hoito.  Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkejä vähentämään sekä arville.  Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi.  Hoito voidaan tehdä yksittäisenä tai 3 hoidon sarjana parin viikon välein.  Vaikutusaikaa muuttamalla saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen.

Kasvot ja kaula 110 euroa.

 
 

 

KLASSINEN KASVOHOITO

Perinteinen kasvohoito ilman laitteita, sisältää peruspuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, kulmakarvojen siistimisen, naamion ja hoitovoiteet. Hoito tehdään korkealaatuisilla Guinot-tuotteilla.

Hoidon kesto on 1,5 h ja hinta on 80 euroa.

 

KUORINTA-HIERONTA-NAAMIO - VIRKISTÄVÄ ”PIKAHOITO”

Tehdään korkealaatuisilla Guinot-tuotteilla. Hoidon hinta on 70 euroa.

 

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS + KULMIEN SIISTIMINEN tai muotoilu

    Ilman hoitoa ( € )   Hoidon yhteydessä ( € )
Ripsien ja kulmien värjäys + siistiminen   30   20
Kulmien muotoilu   15   10
Ripsien värjäys   15   10
Kulmien muotoilu ja värjäys   19   12