MUUT HOIDOT KASVOILLE

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Hoito kuorii ja syväpuhdistaa ihoa.

Hoidon hinta on 55 euroa, mekaanisen puhdistuksen kanssa 65 euroa.

UÄ-kasvohoito 70 euroa, sis. hieronnan.

RADIOFREKVENSSI eli RF-hoito

Uskomattoman hyviä hoitotuloksia! 

Caretech RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti KASVOILLE JA VARTALOLLE. 

Radiofrekvenssihoito on tehokas SILMÄNYMPÄRYSALUEEN kiinteyttäjä.  Se vaikuttaa tehokkaasti RYPPYIHIN SILMIEN SIVULLA (harakanvarpaat) ja ALAPUOLELLA, sekä SILMÄPUSSEIHIN.  Muita hoitoalueita ovat NASOLABIAALIPOIMUT, HAMSTERIPUSSIT, HUULIRYPYT, ROIKKUVA KAULAN IHO, KAULAN ALUEEN RYPYT JA IHON KIINTEYTYS.

Radiofrekvenssihoito on turvallista.  Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.  Radiofrekvenssihoidon etu on se, että KIRURGISIA HOITOJA VOIDAAN SIIRTÄÄ kauemmaksi tulevaisuuteen.  Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, mikä lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.  RF lisää ihon kollageenin muodostusta, mikä on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja.  Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu.  Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.  Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho.  Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, minkä seurauksena PIENET RYPYT JA POIMUT HÄVIÄVÄT.

Multipolaarinen RF, mikä toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä kerralla.  Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely ja kivutonta ja miellyttävää.

Kasvot 70,-
Kasvot 5 x sarjahoito 300,-
Kasvot + kaula + decollete 90,-
Kasvot + kaula + decollete 5 x sarjahoito 365,-
Kaula 40,-
Kaula 5 x sarjahoito 175,-
Huulirypyt 40,-
Huulirypyt 5 x sarjahoito 190,-
Huulirypyt 10 x sarjahoito 370,-
Silmänympärysiho (rypyt silmien alapuolella ja sivuilla, silmäpussit) 50,-
Silmänympärysiho 5 x sarjahoito 225,-

 

      pHformula dermatological resurfacing -

                                                  IHON PINNOITUSHOIDOT

 

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. 

pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen YHDISTELMÄ KOSMEETTISTA JA LÄÄKETIETEELLISTÄ IHONHOITOA.  Ihon pinnoituksella on  huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. pHformulan innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä.

Ennen hoitojen aloittamista tehdään ihon herkkyystesti  (hinta 30 euroa).


 
 

KLASSINEN KASVOHOITO

Perinteinen kasvohoito ilman laitteita, sisältää peruspuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, kulmakarvojen siistimisen, naamion ja hoitovoiteet. Hoito tehdään korkealaatuisilla Guinot-tuotteilla.

Hoidon kesto on 1,5 h ja hinta on 65 euroa.

MIKRONEULAUSHOITO

Tehokas ja monipuolinen hoito, mahdollistaa kollageenin tuotannon stimuloimisen ja näin parantaa ihon nuorentumisprosessia; vähentää juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa ja vähentää ihon ylipigmentoitumista, parantaa ihon elastisuutta ja antaa nuoremman ulkonäön.

Tehdään 6 x sarjahoitona, yht. 882 euroa.

KUORINTA-HIERONTA-NAAMIO - VIRKISTÄVÄ ”PIKAHOITO”

Tehdään korkealaatuisilla Guinot-tuotteilla. Hoidon hinta on 45 euroa.

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS + KULMIEN SIISTIMINEN tai muotoilu

    Ilman hoitoa ( € )   Hoidon yhteydessä ( € )
Ripsien ja kulmien värjäys + siistiminen   25   17
Kulmien muotoilu   15   10
Ripsien värjäys   15   10
Kulmien muotoilu ja värjäys   19   12
 

HOIDOT VARTALOLLE


 

Uskomattoman hyviä hoitotuloksia! 

RADIOFREKVENSSI eli RF-hoito

Caretech RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti KASVOILLE JA VARTALOLLE. 

JALKAHOITO

Hoito sisältää kovettumien ja känsien poiston, kynsien hoidon ja lakkauksen sekä jalkahieronnan.

Hoidon kesto 1,5 h, hinta 55 euroa.

FORMOSTAR – INFRARED BODY WRAPPING

Infrapuna Body Wrapping MONINKERTAISTAA aineenvaihdunnan ja entsyymitoiminnot 48 tunnin ajaksi. Kehon mitat pienenevät ja paino vähenee. Infrapuna poistaa ja estää ei-toivottua selluliittia, puhdistaa elimistöä, lämpö lievittää kipua ja särkyä, rentouttaa ja lievittää mm. selän ja niskan lihasjännityksiä, nopeuttaa urheiluvammojen parantumista, tasoittaa raskausarpia, kiinteyttää ja silottaa ihoa.

Erinomaisia kestäviä tuloksia saadaan 3-12 kerran tiiviillä hoitosarjalla.

Hinta 50 euroa / kerta, 10 x sarja 40 euroa / kerta.

ION-DETOX – ELEKTROLYMFAHOITO

Imuneste kiertää imusuonissa imusolmukkeiden läpi, imusolut sitovat ja tuhoavat imunesteessä kiertävät mikrobit ja kuona-aineet. Vaikeutunut ja heikentynyt lymfakierto aiheuttaa terveydellisiä ongelmia, se lisää mm. kehossa turvotusta sekä ei-toivottujen kuona-aineiden kertymistä.

Ion-Detox eliminoi kehon bakteereja, viruksia, sieni-infektioita sekä hiivaa. Kohentaa yleistä olotilaa, lisää energisyyttä, virkistää koko kehoa, poistaa stressiä ja väsymystä, tasapainottaa happipitoisuutta kehossa, parantaa immuunijärjestelmää ja ravintoaineiden imeytymistä kehoon.

Hoidon kesto 30 min, hinta 45 euroa / kerta, 10 x sarjahoito 35 euroa / kerta.

IHOKARVOJEN POISTO LÄMMINVAHALLA

Hinta 30 - 50 euroa

KÄSIEN IHONHOITO HOIDON YHTEYDESSÄ

Hinta 10 - 25 euroa